2006 Exige S

This is where we proud owners can upload information and pictures of our pride-and-joys (their Exige that is..)
User avatar
Fonzey
Posts: 1180
Joined: Tue Nov 27, 2018 12:17 am

Oil Pressure gauge I think is fixed, but will see how it gets on. Wiring was definitely pinched somewhere, so may have pulled some connections out internally... but we'll see.

At Blyton it was just flashing and alternating between:
Image

and...
Image

I rerouted the wiring, patched up a couple of exposed areas and it's now reading correctly.... for now.

Image
User avatar
andybond
Site Admin
Posts: 1538
Joined: Thu Aug 30, 2018 9:16 am
Contact:

Mine did this when the sensor was failing
User avatar
Fonzey
Posts: 1180
Joined: Tue Nov 27, 2018 12:17 am

andybond wrote: Thu Apr 08, 2021 12:18 pm Mine did this when the sensor was failing
Very unnerving when it starts blinking on the way to a trackday...! Also typical that the pressure one fails, it's the most critical one AND the most expensive to replace :roll:
User avatar
andybond
Site Admin
Posts: 1538
Joined: Thu Aug 30, 2018 9:16 am
Contact:

Indeed.

Imagine test driving your new exige and it reads correctly on the test drive but when on the motorway the blinking light comes on and FL appears.

Clench time.
User avatar
Fonzey
Posts: 1180
Joined: Tue Nov 27, 2018 12:17 am

andybond wrote: Thu Apr 08, 2021 12:24 pm Indeed.

Imagine test driving your new exige and it reads correctly on the test drive but when on the motorway the blinking light comes on and FL appears.

Clench time.
:lol:
Post Reply