forum question...

<Archived> When threads go bad..
scatty
Reactions:
Posts: 285
Joined: Thu Mar 13, 2008 9:07 pm
Location: nottingham

didnt know where to put this question, so the muppet room seemed a good bet...

when i reply to a post it seems to take an age to show up at my end. ie i cant see it straight away on the forum?? same happens if i start a thread, i cant see it for a good 15mins, unless i log out and log in again...very weird!!!!

do i need to change anything in the profile bit, or am i just being a muppet....

yep i thought so.... ;)
User avatar
jonnyfox
Reactions:
Posts: 9178
Joined: Fri Oct 05, 2007 10:00 am
Location: Brum

Not sure really, seems a bit weird tbh.
R300
AndyD
Reactions:
Posts: 3317
Joined: Sun Mar 30, 2003 11:00 am
Location: No Fing idea ..

never had that problem ..
ade
Reactions:
Posts: 7320
Joined: Thu Sep 21, 2006 10:40 am
Location: Essex

me neither sorry
stevegreen
Reactions:

scatty - looks like you are on your own - never had that problem.

Although sometimes I log on, sign in and then open separate thread on different tabs. If I then open these tabs, I'm no longer logged in and so cannot reply.

Try opening your profile and changing a few of the options to see if it makes a difference...
SeanB
Reactions:
Posts: 6775
Joined: Tue Jan 04, 2005 9:24 pm

Is your PC Normally Aspirated?????
Mr Pesky
Reactions:
Posts: 13966
Joined: Mon May 05, 2003 11:00 am
Location: Gravy Trough

[quote=SeanB]Is your PC Normally Arsepirated?????[/quote]

EFA ;)
scatty
Reactions:
Posts: 285
Joined: Thu Mar 13, 2008 9:07 pm
Location: nottingham

of course its n/a. the choice of champions, so ive been told by mr fox.... :blush:

right off to press some buttons.

ooooo that might have worked..i can see!!!!!
User avatar
jonnyfox
Reactions:
Posts: 9178
Joined: Fri Oct 05, 2007 10:00 am
Location: Brum

:cool:
R300
Podger
Reactions:
Posts: 806
Joined: Tue Oct 04, 2011 5:43 pm
Location: Herefordshire UK

Your web connection is run by steam
;)
Locked